Volledig scherm
© Getty Images

Play-offs tussen Clippers en Warriors duren voort

De basketballers van Los Angeles Clippers maken het titelverdediger Golden State Warriors knap lastig in de play-offs van de NBA. De Clippers wonnen duel vijf in de de eerste ronde met 129-121 en brachten daarmee hun achterstand in de best-of-seven terug tot 3-2.

Lou Williams was topschutter bij de formatie uit Los Angeles met 33 punten, Danilo Gallinari noteerde 26 punten. Bij de Warriors was Kevin Durant de uitblinker met 45 punten, maar zijn topscore was niet voldoende om de regerend kampioen aan de zege te helpen. Vrijdag is de zesde wedstrijd.

Houston Rockets is wel door naar de tweede ronde in de play-offs. De ploeg won de vijfde confrontatie met Utah Jazz (100-93) en won de best-of-seven met 4-1. James Harden miste veel worpen, maar was desondanks topscorer bij de Rockets met 26 punten.

  1. Visser nu commentator bij WK rugby: ‘Nieuw-Zeeland is zeker niet de grote favoriet’
    WK in Japan

    Visser nu commenta­tor bij WK rugby: ‘Nieuw-Zee­land is zeker niet de grote favoriet’

    Tim Visser deed vier jaar geleden als international van Schotland mee aan het WK rugby in Engeland. In mei stopte hij op 32-jarige leeftijd als rugbyer, maar de komende anderhalve maand is hij als commentator op de Britse, Ierse en Nederlandse televisie/radio bijna dagelijks te horen over het WK in Japan. ,,Mijn advies is: probeer zoveel mogelijk van het WK te zien, want het is een uniek sportevenement.”

Overige sporten