Tiger Woods en zijn caddie Joe LaCava.
Volledig scherm
Tiger Woods en zijn caddie Joe LaCava. © AFP

Tiger Woods en caddie aangeklaagd voor duw in 2018

Een man uit Florida heeft golficoon Tiger Woods en zijn caddie Joe LaCava aangeklaagd. Brian Borruso beweert door LaCava tijdens een toernooi in 2018 te zijn geduwd toen hij probeerde een selfie te maken met zijn golfheld. Hij zegt daarbij blijvend letsel te hebben opgelopen.

Het incident gebeurde tijdens de derde ronde van het Valspar Championship in Florida. Volgens Borruso landde de door Woods geslagen bal in zijn buurt, waarna hij zijn fotomoment dacht te hebben. Maar LaCava gaf hem een ferme duw die hem tussen andere toeschouwers deed belanden waarbij hij niet nader genoemde verwondingen zou hebben opgelopen. Borruso eist een schadevergoeding van 30.000 dollar, zo’n 27.500 euro.

 Woods is officieel de aangeklaagde omdat LaCava bij hem in dienst is.

  1. Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’
    Quiz

    Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’

    Evander Holyfield (57) heeft zin in een weerzien met zijn vroegere rivaal Mike Tyson (53) in de boksring, op één voorwaarde: 'Iron Mike' zal hem moeten uitdagen. ,,Ik heb hem al twee keer verslagen. Dan kun je hem zelf niet meer vragen als tegenstander. Dan zou ik een pestkop zijn. Ik wil geen verhalen horen dat ik alleen maar tegen Mike wil boksen, omdat ik weet dat ik van hem kan winnen", liet Holyfield weten.

Overige sporten