Sanne en Lieke Wevers.
Volledig scherm
Sanne en Lieke Wevers. © REUTERS

Topturnzussen Wevers met vader Vincent naar turnacademie in Achterhoek

De turnzussen Sanne en Lieke Wevers willen bij de Top Turnacademie Achterhoek in Varsseveld bekijken of ze het plezier in de turnsport kunnen terugvinden. De twee turnsters kondigden vandaag aan daar te gaan trainen met hun vader en coach Vincent Wevers.

  1. Olav Kooij raakt leiderstrui in Denemarken kwijt, Magnus Sheffield slaat slag in tijdrit

    Olav Kooij raakt leiders­trui in Denemarken kwijt, Magnus Sheffield slaat slag in tijdrit

    Olav Kooij heeft zoals verwacht slechts één dag kunnen genieten van de lichtblauwe leiderstrui in de Ronde van Denemarken. De 20-jarige Nederlander van Jumbo-Visma, die dinsdag in de massasprint de eerste etappe won, raakte in de tijdrit over 12,2 kilometer rond Assens de eerste plaats in het algemeen klassement kwijt. De Amerikaan Magnus Sheffield (Ineos Grenadiers) won de rit tegen de klok en nam de leiderstrui over van Kooij.
  2. Live ‘Multi EK’ | Wat kan Vetter op slotdag zevenkamp? Van Diepen en Lobles in actie op 800 meter

    Live ‘Multi EK’ | Wat kan Vetter op slotdag zevenkamp? Van Diepen en Lobles in actie op 800 meter

    Op de achtste dag van het EK atletiek in München hoopt Anouk Vetter haar ‘bronzen positie’ op de zevenkamp ten minste te verdedigen. Na een matig begin gisteren rechtte ze haar rug in de avondsessie. Leidt dat vandaag na het zilver bij het WK tot weer een plak? Verder vandaag bij het Multi EK in de Duitse stad komen Nederlanders in actie bij het atletiek (Femke Bol in de halve finale 400m horden en de series 800 m), turnen, het schoonspringen, het beachvolleybal. Check hier het programma van vandaag.

Overige sporten