Kevin Durant.
Volledig scherm
Kevin Durant. © AP

Tweede duel NBA Finals komt te vroeg voor Durant

Net als in de eerste wedstrijd van de NBA Finals tegen Toronto Raptors kan coach Steve Kerr van Golden State Warriors ook in het tweede duel niet beschikken over Kevin Durant. 

De sterspeler kampt al enkele weken met een kuitblessure. Coach Kerr hoopte dat Durant tijdig fit zou zijn voor het tweede duel in de NBA Finals, maar deze wedstrijd komt toch te vroeg. ,,We hebben de hoop heel lang vastgehouden, maar we kunnen nu wel zeggen dat het voor hem onmogelijk is om te spelen", aldus Kerr.

Wanneer Durant speelklaar is, dan zal de Golden State-coach hem ook opstellen. ,,Hij boekt nog elke dag progressie.” Maandagnacht (2.00u Nederlandse tijd) is het tweede duel in een best-of-seven serie. Het eerste duel won Toronto Raptors bij Golden State Warriors.

  1. Ophef in Australië: kartonnen figuur seriemoordenaar bij rugbywedstrijd, zender ‘grapt’ met Hitler

    Ophef in Australië: kartonnen figuur seriemoor­de­naar bij rugbywed­strijd, zender ‘grapt’ met Hitler

    Ophef in Australië. Omdat fans nog niet toegelaten zijn bij de Australische Rugby League, worden kartonnen figuren ingezet om de stadions aan te kleden. Een goed idee, ware het niet dat sommige ‘supporters’ van de situatie misbruik maakten en op die manier plots seriemoordenaar Harold Shipman op de tribune zat. Fox Sports Australia ging vervolgens nog een stapje verder en zette in een sportshow een gefotoshopt beeld van Adolf Hitler tussen de andere rugbyfans.

Overige sporten