De brandweer plaatste schermen bij het ernstige ongeluk in Kloosterhaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De brandweer plaatste schermen bij het ernstige ongeluk in Kloosterhaar. © Kevin Gerrits / News United

Beschonken bestuurder (32) rijdt motorrijder aan en gaat rustig op bed liggen

videoTerwijl het slachtoffer van het door hem veroorzaakte verkeersongeval in Kloosterhaar onder een busje ligt te creperen, loopt de bestuurder van de personenauto kalm door, zijn woning in. Tegen de 32-jarige automobilist is donderdag 3 maanden voorwaardelijke celstraf en een rijontzegging van 3 jaar geëist.

 1. 85-plussers wachten ook in Zwolle buiten in de kou op prik: ‘Wat als het straks sneeuwt?’
  PREMIUM

  85-plus­sers wachten ook in Zwolle buiten in de kou op prik: ‘Wat als het straks sneeuwt?’

  Na de beelden van verregende ouderen die in Den Bosch wachten op een prik, had Zwollenaar Bart Dikkeschei verwacht dat hij vandaag met zijn opa direct de IJsselhallen in kon om de vaccinatie op te halen. Niets bleek minder waar. Ook zij stonden zeker een half uur in de kou. ‘Verschrikkelijk’, noemt zijn opa het. Volgens de GGD is het een uitzondering, al beloven ze extra maatregelen.
 2. Werd roemrucht hotel moedwillig in brand gestoken? ‘Hier hadden zeven mensen kunnen omkomen’
  PREMIUM

  Werd roemrucht hotel moedwillig in brand gestoken? ‘Hier hadden zeven mensen kunnen omkomen’

  Bij de grote brand die vannacht voormalige hotel De Blauwe Hand in Wanneperveen in de as heeft gelegd zijn zeven arbeidsmigranten met de schrik vrijgekomen. Onder hen de Griek Sampri (32), die werkt op een scheepswerf in Meppel: ,,Opeens zagen we overal vuur.” Het zou de bedrijfsleidster niet verbazen als er sprake is van brandstichting. Naar eigen zeggen waarschuwde ze politie dat dit kon gebeuren.