Nick en Maxime.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick en Maxime. © RTL

Bloednerveuze Nick (28) trouwt op televisie met onbekende bruid

VRIEZENVEEN - Nick Kamermans (28) uit Vriezenveen trouwde zondag op televisie voor het oog van 1,2 miljoen kijkers met Maxime Offerman. Een 30-jarige blondine uit Dronten die hij bij het altaar voor het eerst ontmoette. Ze zijn het jongste koppel dat meedoet aan het vierde seizoen van het RTL-programma Married At First Sight.

„Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest in mijn hele leven”, zegt Nick. „Het is zo gigantisch onwerkelijk. Je weet totaal niet wat je kan verwachten.”

1,2 miljoen kijkers zagen de Vriezenvener zondagavond met knikkende knieën en een nerveuze glimlach wachten op zijn toekomstige vrouw. Een vrouw die hij nog nooit had gezien of gesproken. De eerste indruk was gelukkig goed. „Op uiterlijk vlak een goede match”, vertelt Nick. De huwelijksvoltrekking werd dan ook bekroond met een eerste zoen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.