De Fendt van de broers Wesselink uit Weerselo na het het ongeval
Volledig scherm
PREMIUM
De Fendt van de broers Wesselink uit Weerselo na het het ongeval © Guus Wesselink

Boeren over snelweg-ongeluk met trekker tijdens protest: ‘We konden er niets aan doen’

WEERSELO - Twee broers uit Weerselo waren woensdagavond na het boerenprotest in Den Haag betrokken bij een ongeval op de A4 bij Roelofarendsveen. Een automobilist raakte bij het invoegen hun trekker, die over de kop sloeg. „Het was een mooie dag, met een raar einde.”  

19 reacties

 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Rene. Hoe weet u dat het een jakkeraar is? En waarom zou die voor andermans gepruts een uur eerder op moeten staan? Ik ben de dictatuur van die stankfabrikanten meer dan zat, dus koop voortaan geïmporteerd voedsel.
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Waarom kun je die niet allemaal bekeuren? Dat kan toch ook bij een drankcontrole?
 • Titus

  2 jaar geleden
  Zulke ongevallen gebeuren elke dag, het zijn allemaal hufters die overal tussendoor vliegen en naar een andere baan doorsteken. Iets dat nooit hoeft maar ze zijn hopeloos!  Heeft met trekkers die een paar dagen op de snelweg mochten, mét toestemming, geen bal te maken. Hoe de zaken zuiver, en doe niet zo dom allemaal.
 • Rene

  2 jaar geleden
  en als het niet snel gaat op de snelweg jakkert die mobilist wel door de stad, dorp of polder om toch nog snel te kunnen zijn...ik kan er boekdelen over schrijven over afsnijden door auto's, motoren en zelfs vrachtauto's op gemeentelijke en provinciale wegen waar je wel met je trekker op mag rijden.een beetje naadenken kan de jakkeraar toch niet anders was die wel een uurtje eerder uit bed gestapt.
 • PeterD

  2 jaar geleden
  Dat klopt. Al die wegwerkers met trage en grote voertuigen hebben daar echter een ontheffing voor gekregen en dienen de nodige veiligheidsvoorzieningen te treffen (iets meer dan alleen 2 zwaailampen). Dat men tegenwoordig haast heeft zal zeker zo zijn, daarvoor hebben we dan ook snelwegen. Wegen waarop relatief snel wordt gereden en waar verkeer dat niet harder kan dan 50 km/u niet zonder ontheffing mag rijden. Dat is al heel lang geleden besloten. Ruim voor dat de protestactie werd aangekondigd.