Café De Bestemming aan de markt in Oldenzaal
Volledig scherm
Café De Bestemming aan de markt in Oldenzaal © Google Maps

Café in Twente per direct gesloten na coronabesmetting: uitbraak dreigt

OLDENZAAL - Café De Bestemming in het Twentse Oldenzaal is per direct gesloten vanwege een corona-uitbraak. 55 gasten die in het populaire café zijn geweest, zijn mogelijk in contact geweest met de besmette persoon. 

 1. Jamile speurt al 7 jaar naar zijn verdwenen broertje Rachid: ‘Ik moet oppassen met wat ik zeg’
  PREMIUM

  Jamile speurt al 7 jaar naar zijn verdwenen broertje Rachid: ‘Ik moet oppassen met wat ik zeg’

  Waar is Rachid Zaoudi? De Zwollenaar verdween in december 2013 spoorloos. Zijn broer Jamile zoekt sindsdien naar antwoord op de vraag wat er met de toen 36-jarige benjamin van het gezin is gebeurd. Ja, hij zat in het criminele circuit. En nee, Jamile denkt niet dat Rachid nog leeft. Maar hij speurt door. ,,Het laatste dat we van hem hebben gehoord was dat hij ‘lang zal ze leven’ zong voor onze op sterven liggende moeder.”
 2. Tomy (40) overleed na hardhandige aanhouding in Zwolle, zijn broer: ‘Wat er met George Floyd is gebeurd is heel herkenbaar?’
  PREMIUM

  Tomy (40) overleed na hardhandi­ge aanhouding in Zwolle, zijn broer: ‘Wat er met George Floyd is gebeurd is heel herkenbaar?’

  Hij schreeuwt. Vijf mannen zitten op hem, een agent zet een knie in zijn rug, een ander duwt zijn schoen op zijn hoofd. Kort na de hardhandige aanhouding in Zwolle overlijdt Tomy Holten (40). Zijn broer voelt herkenning tijdens de massale protesten tegen racistisch politiegeweld de afgelopen week. De rijksrecherche onderzoekt of er disproportioneel veel geweld is gebruikt bij de aanhouding en of dat leidde tot zijn dood.
 1. Megadrukte verwacht in distributiecentra PostNL
  Play

  Megadrukte verwacht in distribu­tie­cen­tra PostNL

 2. Twee jongeren gearresteerd na gooien van vuurwerk in Arnhem
  Play

  Twee jongeren gearres­teerd na gooien van vuurwerk in Arnhem