Volledig scherm
Wouter Pops CEO van Attractiepark Slagharen © Emiel Muijderman

Directeur Attractiepark Slagharen stopt na vier maanden al vanwege ‘andere verwachtingen van de baan’

De nieuwe directeur van Attractiepark Slagharen stopt per direct met zijn werk. Dat meldt Looopings, de website voor het laatste nieuws over pretparken.  Wouter Pops stond slechts vier maanden aan het hoofd van het Overijsselse pretpark. 

Nu heeft hij besloten om te stoppen, meldt een woordvoerster aan de website Looopings. 

Pops zou vooraf andere verwachtingen hebben gehad van de baan. Hij werkte al bijna zestien jaar voor Slagharen.

De afgelopen jaren was hij operationeel directeur. Nu kiest hij ervoor om het bedrijf helemaal te verlaten. Er is nog geen opvolger in beeld. 

Waterpark

Volledig scherm
Parkdirecteur Wouter Pops, wethouder Jan ten Kate en Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland (vlnr) openen de nieuwe voetgangerstunnel van Attractiepark Slagharen. © Attractiepark Slagharen

Voorlopig nemen andere leden van het managementteam de taken van Pops over. Ook voormalig directeur Wouter Dekkers houdt nog een oogje in het zeil, meldt Loopings. Hij stapte onlangs over naar waterpark Tropical Islands in Berlijn, een zusterpark van Slagharen. 

 Pops volgde in januari  Dekkers op als ‘general manager’ van Slagharen. Hij kon aan de slag met de realisering van de voetgangerstunnel die in april werd geopend.

Ook is er nog ruimte voor verdere ontwikkeling van het park op het terrein achter het reuzenrad, waar in 2017 verouderde vakantiehuisjes zijn verwijderd.  

Bij het pretpark was niemand bereikbaar voor commentaar. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. PEC Zwolle-trainer John Stegeman ramt naast lantaarnpaal ook zijn geloofwaardigheid omver
    PREMIUM

    PEC Zwol­le-trai­ner John Stegeman ramt naast lantaarn­paal ook zijn geloofwaar­dig­heid omver

    De trainer die gistermiddag met de billen bloot ging voor zijn spelers en andere collega’s, werd anderhalf uur later nog maar eens met zijn – door de uitgeklapte airbag – blauwe neus op de pijnlijke realiteit gedrukt. Al coachend tijdens de eerste training na zijn dronkemansrit, keek John Stegeman uit op de reclameborden van een grote bierbrouwer die voor een alcoholvrije variant pleit. De vraag die opdoemt, heeft hij naast de verlichtingspaal ook zichzelf en zijn topsportklimaat omver geramd?