Het ongeluk gebeurde vlakbij een parkeerplaats langs de N337.
Volledig scherm
Het ongeluk gebeurde vlakbij een parkeerplaats langs de N337. © Arnoud Roolvink

Dode bij frontale botsing tussen vrachtwagen en personenauto bij Wijhe

Op de Rijksstraatweg (N337) net ten noorden van Wijhe is vanmiddag een dode gevallen toen een personenauto frontaal op een vrachtwagen is gebotst.

 1. Tomy (40) overleed na hardhandige aanhouding in Zwolle, zijn broer: ‘Wat er met George Floyd is gebeurd is heel herkenbaar?’
  PREMIUM

  Tomy (40) overleed na hardhandi­ge aanhouding in Zwolle, zijn broer: ‘Wat er met George Floyd is gebeurd is heel herkenbaar?’

  Hij schreeuwt. Vijf mannen zitten op hem, een agent zet een knie in zijn rug, een ander duwt zijn schoen op zijn hoofd. Kort na de hardhandige aanhouding in Zwolle overlijdt Tomy Holten (40). Zijn broer voelt herkenning tijdens de massale protesten tegen racistisch politiegeweld de afgelopen week. De rijksrecherche onderzoekt of er disproportioneel veel geweld is gebruikt bij de aanhouding en of dat leidde tot zijn dood.
 1. Harde knallen, bange buurtbewoners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem
  Play

  Harde knallen, bange buurtbewo­ners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem

 2. Kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten
  Play

  Kippenko­ning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.