Op de achtergrond de basisschool van Fleur, het 6-jarig meisje uit Kampen dat overleed nadat ze vorige week onder een zitmaaier terecht was gekomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de achtergrond de basisschool van Fleur, het 6-jarig meisje uit Kampen dat overleed nadat ze vorige week onder een zitmaaier terecht was gekomen. © Foto Freddy Schinkel

Dodelijk drama met zitmaaier onder lestijd, op 100 meter van school. Hoe kon dat gebeuren?

Fleur van Amerongen, het 6-jarige meisje uit Kampen dat vorige week ernstig gewond raakte na een ongeluk met een gemeentelijke grasmaaier, is overleden aan haar verwondingen. Grote vraag blijft: hoe kon dit gebeuren?

5 reacties

 • Ilse

  4 jaar geleden
  Duidelijk dat er 2 a 3 toezichthouders niet hebben opgelet.
 • Daan

  4 jaar geleden
  Dan had de leerkracht op de kinderen moeten letten. Maar ook die maaier weet dat daar kinderen lopen en had beter op moeten letten.
 • Verkoopster

  4 jaar geleden
  Een bewuste keuze om geen hek te plaatsen? schijnveiligheid, wat een vreemde opvatting!Kindjes van die leeftijd kennen nog geen verantwoordelijkheid en hollen zo maar de straat op!Nu worden mensen (toezichthouderes en de bestuurder van de grasmaaier) met een levenslang schuldgevoel opgezadeld!Heel veel sterkte voor alle betrokkenen.
 • Ton

  4 jaar geleden
  Belachelijk om de 29 jarige bestuurder van de grasmaaier als Verdachte te behandelen.Natuurlijk is er een onderzoek, maar om deze man, met zijn zeer traumatische ervaring, als verdachte weg te zetten is een stap te ver.
 • stinoo

  4 jaar geleden
  lekker verantwoord, geen hekwerk.. bij het water..