Drama in Heerde: vader (58) overlijdt bij ongeluk met heftruck

Door een incident afgelopen zaterdag bij het bedrijf HB hekwerk Oost aan de Sprengenweg in Heerde is een 58-jarige inwoner van Heerde overleden. Afgelopen nacht overleed hij in het ziekenhuis.

De man, een vriend van eigenaar Martin Berghorst, kwam zijn zoon ophalen en wilde met een heftruck vuil lossen. Bij het uitstappen raakte de man bekneld.

,,Niemand was in de buurt, dus het onderzoek van de arbeidsinspectie moet uitwijzen wat er nou precies is gebeurd’’, zegt Berghorst.

Vader van een werknemer

Het ongeval gebeurde op het terrein van het bedrijf HB hekwerk Oost. De 58-jarige man maakte geen onderdeel uit van het viertal werknemers van het bedrijf, maar is wel vader van een werknemer.

Berghorst heeft uit respect het bedrijf voor minstens een week gesloten. ,,Daarna kijken we verder, in samenspraak met de nabestaanden.’’ Volgens Berghorst is de sfeer heel slecht. ,,Het verdriet is heel groot.’’

Volledig scherm
Hulpdiensten aan de Sprengenweg in Heerde. © Stefan Verkerk
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.