Grap wordt werkelijkheid: Zuivelhoeve maakt boer'n yoghurt met likeur

Boerenyoghurt met daarin Licor 43. Het klonk een paar weken geleden te mooi om waar te zijn en dat bleek het ook. Een 1 aprilgrap van het Twentse bedrijf de Zuivelhoeve werd een regelrechte hit op internet, maar krijgt nu een écht vervolg. 

De Almelose vestiging van de Zuivelhoeve heeft het namelijk voor elkaar gekregen de populaire likeurdrank te mixen met de zuivel.

Volledig scherm
Acht emmertjes vol Boer'n Yoghurt met de populaire drank Licor 43. © Facebook Zuivelhoeve-Almelo

,,Wat eigenlijk een 1 aprilgrap hoorde te zijn hebben we mede door al jullie positieve reacties tot werkelijkheid gemaakt. Boer'nzuivel met Likeur 43’’, zo schrijft de Facebookpagina van de Zuivelhoeve Almelo bij een foto met daarop acht emmertjes gevuld met de creatie.

Echt in de winkel?
Het bericht is al honderden kerel geliket en volgers van de pagina taggen elkaar massaal onder de foto van het toch wel vrij unieke Twentse recept. Volgens de Zuivelhoeve smaakt de creatie 'heerlijk', maar het is niet bekend of de Boer'nzuivel met Licor 43 ook daadwerkelijk verkocht gaat worden.

Voor de werknemers van het bedrijf was het ongetwijfeld een zeer gezellige proeverij dankzij het alcoholpercentage van 31 procent in de likeur. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.