Grote brand in Deventer, politie pakt verdachte op

videoIn een flat aan de Johannes van Vlotenlaan in Deventer woedde eerder op de avond een grote brand. De brand lijkt inmiddels onder controle. De politie heeft één verdachte gearresteerd, die mogelijk wat met de brand te maken heeft.  

 1. Zo ziet het wegrestaurant aan de N35 er van binnen uit: 'Alsof het gisteren nog open was’
  PREMIUM

  Zo ziet het wegrestau­rant aan de N35 er van binnen uit: 'Alsof het gisteren nog open was’

  Een schnitzelrestaurant, steakhouse, uitzendbureau en pannenkoekenhuis. Zomaar een greep uit de concepten die jaren geleden huisden in het wegrestaurant aan de N35 tussen Heino en Zwolle. Maar die concepten sloten allemaal vrij vlot de deuren. De nieuwe eigenaar, Bennie Nijboer, ziet heil in het pand. De buitenkant ziet er inmiddels tiptop uit, maar is er in al die jaren wat veranderd aan de binnenkant? Nijboer zet de deuren open voor een kijkje in een restaurant waar de tijd heeft stilgestaan.
 2. NL-Alert na zeer grote brand bij metaalverwerker: ‘Ramen en deuren sluiten, ventilatie uit’
  update

  NL-Alert na zeer grote brand bij metaalver­wer­ker: ‘Ramen en deuren sluiten, ventilatie uit’

  Er woedt een zeer grote brand in een berg schrootafval bij metaalverwerker Hoeben aan de Oslokade in Kampen. De brandweer kreeg om 04.13 uur de melding van het incident binnen. Het is de vijfde grote schrootbrand in zeven jaar tijd op industrieterrein Haatlandhaven. Er is inmiddels een NL-Alert uitgegaan, omwonenden wordt geadviseerd binnen te blijven en ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten.