Harm (rechts) is schuldig aan het ongeluk waarbij Roan om het leven kwam. Links brandweer, politie en ambulances na de aanrijding in actie kwamen.
Volledig scherm
PREMIUM
Harm (rechts) is schuldig aan het ongeluk waarbij Roan om het leven kwam. Links brandweer, politie en ambulances na de aanrijding in actie kwamen. © Nicole van den Hout/Persbureau Meter

Harm (54) is schuldig aan verongelukken Roan (6) uit Staphorst: ‘Familie wil niet dat hij gevangenis in gaat’

De rechtbank acht bewezen dat Harm V. (54) uit Rouveen schuldig is aan het veroorzaken van het ernstige ongeval in maart vorig jaar, waarbij de 6-jarige Roan Dunnink uit Staphorst om het leven kwam. Hem is een werkstraf van 120 uur opgelegd en een rij-ontzegging van een jaar.

  1. Gerri en Arie bouwden eigen tiny house, maar staan er noodgedwongen mee op de camping
    PREMIUM

    Gerri en Arie bouwden eigen tiny house, maar staan er noodgedwon­gen mee op de camping

    Door een samenloop van omstandigheden verblijven Arie en Gerri Evertsen al een tijdje in hun zelfgebouwde tiny house op een camping nabij speeltuin Madrid in Hessum. Een tijdelijke oplossing, die nijpend wordt nu buiten het kampeerseizoen de watertoevoer is afgesloten. De twee zouden het liefst een kleine woning betrekken, maar het aanbod in de gemeente Dalfsen is minimaal en sluit niet aan op hun wensen.