anp
Volledig scherm
© anp

Kind verklapt wietkwekerij op de opvang: ‘Papa heeft plantjes op zolder’

HENGELO - De manier waarop in Hengelo een hennepkwekerij met 450 stekjes wordt ontdekt, is bijzonder. De tip komt van een kind uit de kinderopvang.

17 reacties

 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Deze o zo wettelijk correcte medewerkers van de opvang gingen uiteraard meteen naar de politie...  doen ze dat bij ieder kind die een apart verhaal verteld...?  dan kan het nog druk worden bij diverse instantie,s...in 40--45 hadden we hier ook van dit soort o zo correct volk dat alles meteen aan de grote klok ging hangen , voor dit soort volk hadden we toen een aparte benaming.... en helaas...mensen met de zelfde mentaliteit zijn nog steeds onder ons....
 • Bass

  3 jaar geleden
  berr, je hebt gelijk wat betreft de inhoud van de discussie. De kwekerij echter is niet op een kinderopvang, maar bij een vader van een kind dat het daar verklapt heeft.
 • annelies kuipers

  3 jaar geleden
  Echt compleet on pedagogisch van de leidsters van het dagverblijf om de vader te laten verraden via zijn dochtertje. Dit meisje zou nooit opgezadeld mogen worden met deze schuld. Zo zie je maar weer hoe zelfs een klein meisje gebruikt wordt om een kweker van een totaal onschuldige plant te pakken waarbij opgemerkt moet worden dat het enige gevaar wat deze plant oplevert het politieoptreden zelf is.
 • Bass

  3 jaar geleden
  Anton, misschien moet je eens afvragen waarom iets niet zou mogen, in plaats van alleen maar de focus te leggen op het feit dàt het niet mag. In de praktijk komen gedogen en mogen natuurlijk op hetzelfde neer. En er zijn heel veel schadelijke dingen die men tot zich neemt; van leven ga je dood.
 • Bass

  3 jaar geleden
  Niemand verplicht mensen met psychische aandoeningen cannabis te gebruiken. Bij legalisering vervalt je tweede argument.
 1. Zo ziet het wegrestaurant aan de N35 er van binnen uit: 'Alsof het gisteren nog open was’
  PREMIUM

  Zo ziet het wegrestau­rant aan de N35 er van binnen uit: 'Alsof het gisteren nog open was’

  Een schnitzelrestaurant, steakhouse, uitzendbureau en pannenkoekenhuis. Zomaar een greep uit de concepten die jaren geleden huisden in het wegrestaurant aan de N35 tussen Heino en Zwolle. Maar die concepten sloten allemaal vrij vlot de deuren. De nieuwe eigenaar, Bennie Nijboer, ziet heil in het pand. De buitenkant ziet er inmiddels tiptop uit, maar is er in al die jaren wat veranderd aan de binnenkant? Nijboer zet de deuren open voor een kijkje in een restaurant waar de tijd heeft stilgestaan.