Het kraanverhuur- en transportbedrijf Van Rijn Speciaal uit Hasselt was in de jaren 2017 en 2018 betrokken bij de ontmanteling van de beruchte camping Fort Oranje in Rijsbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kraanverhuur- en transportbedrijf Van Rijn Speciaal uit Hasselt was in de jaren 2017 en 2018 betrokken bij de ontmanteling van de beruchte camping Fort Oranje in Rijsbergen. © Peter Ullenbroeck

Kraanverhuurder wordt meegezogen in rechtszaken familie Engel over sloop camping Fort Oranje

In de stroom van rechtszaken die de eigenaren van de ontmantelde camping Fort Oranje in het Brabantse Rijsbergen voeren, is nu ook een bedrijf uit Hasselt betrokken geraakt. In een kort geding in Zwolle eist de familie Engel afgifte van de projectadministratie van Van Rijn Speciaal.

  1. Onder leiding van de verguisde en geliefde Cees Engel werd Fort Oranje het afvoerputje van de samenleving
    PREMIUM
    1945-2022

    Onder leiding van de verguisde en geliefde Cees Engel werd Fort Oranje het afvoerput­je van de samenle­ving

    Terwijl mannen in maatkostuum dikke pleitnota’s uit hun zware aktetassen vissen, klaar voor wéér een rechtszaak rond probleemcamping Fort Oranje, sloft een schichtig over zijn brillletje kijkende man de rechtbank binnen. Verlept t-shirtje, broek met verfvlekken alsof-ie net nog thuis op de ladder heeft gestaan en daaronder een paar sandalen uit het jaar nul.