De jongen werd zwaar mishandeld op de nieuwe parkeerplaats bij de IJssel. (Foto ter illustratie)
Volledig scherm
De jongen werd zwaar mishandeld op de nieuwe parkeerplaats bij de IJssel. (Foto ter illustratie) © FOTO HISSINK

Man (21) zwaargewond na mishandeling bij IJssel in Deventer

Een 21-jarige man is gisteravond zwaargewond geraakt bij de IJssel in Deventer. Het slachtoffer werd op een parkeerplaats aan de Worp-zijde van de rivier door meerdere personen mishandeld.

Het incident vond omstreeks 20.30 uur plaats. Op de pas aangelegde parkeerplaats op De Worp, nabij het pontje, werd de 21-jarige man uit Deventer belaagd. Het slachtoffer liep dusdanig lichamelijk letsel op, dat hij naar het ziekenhuis moest.

De politie is nu op zoek naar getuigen om helder te krijgen wat er precies is gebeurd en wat er aan de mishandeling vooraf ging.

Het is nog onduidelijk of er al verdachten zijn aangehouden; de politie wil daar bewust geen informatie over geven ‘in het belang van het onderzoek’.

Onderzoek

Politiewoordvoerster Jennifer Schoorlemmer kan ook weinig antwoorden verstrekken op andere vragen naar aanleiding van het incident. ‘Er is nog niet veel meer te vertellen over deze zaak. We kunnen nog niets zeggen over de toedracht en aanleiding, dat wordt allemaal nog onderzocht’, stelt ze in een schriftelijke reactie.

Ook over de verwondingen die de 21-jarige opliep, kan de politie niets loslaten. ‘Hij is zwaargewond geraakt, maar daar geven we verder geen details over. Dat raakt de privacy van het slachtoffer.’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.