De politie doet technisch en tactisch onderzoek in de bossen van Rheeze, nadat daar een 33-jarige man uit Oldenzaal werd gedumpt.
Volledig scherm
De politie doet technisch en tactisch onderzoek in de bossen van Rheeze, nadat daar een 33-jarige man uit Oldenzaal werd gedumpt. © News United/Herman Grendelman.

Mishandelde man (33) wordt gedumpt in bossen en meldt zich gewond bij camping

De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling van een 33-jarige man uit Oldenzaal. De man meldde zich maandagavond gewond bij een camping aan de Grote Beltenweg in Rheeze, nadat hij even daarvoor in de bossen rond recreatieplas de Oldemeijer zou zijn achtergelaten. 

  1. Ontsnapte Labradoodle Finn op wonderbaarlijke wijze terug bij baasje: ‘Misschien is er toch meer tussen hemel en aarde’
    PREMIUM

    Ontsnapte Labradood­le Finn op wonderbaar­lij­ke wijze terug bij baasje: ‘Misschien is er toch meer tussen hemel en aarde’

    DELDEN – Na een urenlange zoektocht in het donker besluit Dewi Spoelman om toch maar even te rusten. Maar de slaap wil niet komen. De gedachten dwalen af naar de donkere hoekjes van haar brein. Telkens als ze een auto of trein hoort schikt ze. ‘Als Finn maar niet wordt aangereden’. „Het idee dat mijn hondje ergens alleen en in volledige paniek zou sterven, is voor mij ondraaglijk.”