De Raad van Toezicht van Museum de Fundatie in Zwolle heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar het gedrag van directeur Ralph Keuning (inzet).
Volledig scherm
PREMIUM
De Raad van Toezicht van Museum de Fundatie in Zwolle heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar het gedrag van directeur Ralph Keuning (inzet). © Frans Paalman

Onderzoek na klachten over gedrag directeur Ralph Keuning van museum de Fundatie: ‘Uitgemergeld personeel’

Museum de Fundatie in Zwolle en Heino heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar het gedrag van directeur Ralph Keuning. Volgens de onderzoeker is sprake van ‘uitgemergeld personeel’ en ‘murw geslagen werknemers’. De Raad van Toezicht informeert de medewerkers donderdag over de uitkomsten en vervolgstappen.

  1. Hoe duik in kolk Davion (15) fataal werd: ‘Mooie herinneringen helpen bij verwerken verdriet’
    PREMIUM

    Hoe duik in kolk Davion (15) fataal werd: ‘Mooie herinnerin­gen helpen bij verwerken verdriet’

    Een immense leegte, een ongelooflijk verlies. Davion (15) uit Deventer, die op school zat in Zwolle, verdronk in juni in de Rielerkolk. Het verdriet blijft groot, maar moeder, vader en tweelingzus zijn blij met de steun en het medeleven vanuit heel Deventer. ,,We krijgen er Davion niet mee terug, maar er moet echt meer aandacht komen voor de gevaren van zwemmen in open water.”