René wordt licht uit ogen geslagen als hij scooterrijder tot de orde roept: ‘Zinloos geweld, en dat in Balkbrug’

René Paquot wilde alleen maar weten waarom een scooterbestuurder zijn oprit gebruikte als parkeerplaats. Meer niet. Maar in de paar tellen die volgen, wordt het licht hem letterlijk uit de ogen geslagen. Hij loopt blijvend letsel op, een verdachte is nog niet opgepakt. Zinloos geweld. Zomaar, op een zondagavond in Balkbrug. ,,Voor niks.”

13 reacties

 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  tegen dit soort geweld werd jaren geleden al gewaarschuwd. je kunt niet alles met de mantel der liefde bedekken en hieraan dien dan ook meteen een eind aangemaakt te worden. de dader dient dan ook niet met zachte handschoentjes te worden aangepakt. ook de ouders dienen hierbij niet te worden ontzien.
 • W. Peters

  2 jaar geleden
  En ondertussen blijven het vervolgingsbeleid en de straffen soft zolang partijen als GL, D66, PvdA, CDA hun naïeve en wegkijkende invloed blijven houden. Stem wijs in maart.
 • MBD

  2 jaar geleden
  Dit zijn verwende kindjes die geen nee kennen. Lekkere toekomst gaat dit land tegemoet.Ouders, ga je kinderen alsjeblieft opvoeden !!!En sterkte!
 • Mies

  2 jaar geleden
  Politie bellen heeft niet zoveel nut. Die komen na 1 1/2 uur of helemaal niet Gisteren rond 19.45uur op de parkeerplaats bij het winkelcentrum. Het leek wel een circuit. Ik was te voet van huis gegaan omdat ik niet wist of het glad was. Dus capuchon op en aan de wandel. 3 wagens tegelijkertijd op 1 grote parkeerplaats, afzonderlijk van elkaar, maar ze leken elkaar aan te steken in hun gedrag. Knallende uitlaten, slippende banden, een vrouw (nog net niet) aandrukken door heel hard gas te geven. Liefst had ik ze uit de auto getrokken, maar dat durf ik helaas niet. Maar echt, wat een stel asoos
 • Joop

  2 jaar geleden
  Het word in dit land alleen maar erger