In totaal werden supermarkten en drogisterijen voor duizenden euro’s gedupeerd.
Volledig scherm
In totaal werden supermarkten en drogisterijen voor duizenden euro’s gedupeerd. © ANP XTRA

Taakstraf geëist tegen voetbalprof die met vals geld betaalde in Twente

ALMELO - Justitie wil dat de jonge Amsterdammers B. en O. (beide 20) een lange taakstraf en voorwaardelijke cel krijgen voor een reeks aan betalingen met vals geld. Onder meer in supermarkten in Oldenzaal, Almelo en Wierden werden ‘neppers’ van 50 euro uitgegeven. 

20 reacties

 • Greatest

  3 jaar geleden
  Ik weet écht niet wat ik lees! Wat een land!
 • Glentalloch

  3 jaar geleden
  Ik ga ook de boel oplichten en vertel dan dat mijn droombaan postbode is en dat we rechter dit traject niet in de weg moet zitten. Knettergek zijn we in dit land. 
 • Toto

  3 jaar geleden
  De Zweedse 2e divisie is de Superettan.Daar speelt Calvin Valies, afgedankt door Telstar, Abdulahi (Graafschap), hiwat (Helmond) lijkt mij het niveau van deze heren.Er speelt geen B. in de Zweedse 2e divisie, of het moet nog niet verwerkt zijn, maar ook bij transfervrije spelers staan geen B en O. 20 jaar.Niet bij: NL vlag, Turkse vlag, Marokkaanse en alle andere vlaggetjes die bij NL zijn betrokken.Bewust door advocaat op verkeerde been gezet om privacy te waarborgen, zij worden aan alle kanten beschermd?Erg apart.Een carriere in de Zweedse onderbond voor pak hem beet, 2000 euro per maand.
 • Erik

  3 jaar geleden
  Dat geldt vaak voor mensen die voor de rechter staan.
 • Uglyduck

  3 jaar geleden
  Had hij eerder moeten bedenken.