De boom waartegen de auto abrupt tot stilstand kwam laat de sporen zien van het drama dat zich vannacht afspeelde aan de Wijheseweg in Broekland.
Volledig scherm
PREMIUM
De boom waartegen de auto abrupt tot stilstand kwam laat de sporen zien van het drama dat zich vannacht afspeelde aan de Wijheseweg in Broekland. © Diego Kemps

Vader van één van de vijf zwaargewonden bij crash Raalte: ‘Wonder dat ze er nog zo zijn uitgekomen’

Vier van de vijf personen die zaterdagnacht bij een ernstig eenzijdig auto-ongeluk in Broekland (gemeente Raalte) betrokken waren, zijn inmiddels buiten levensgevaar. Een van de vijf ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Dat laat de vader van een van de betrokkenen weten. 

 1. Ook emotioneel tintje aan bezoek koning en koningin aan Deventer: ‘Ze straalde ’s middags nog’
  PREMIUM

  Ook emotioneel tintje aan bezoek koning en koningin aan Deventer: ‘Ze straalde ’s middags nog’

  Dat de Oranjes wel wat met snelle auto’s hebben, bleek dinsdagmorgen in Deventer. Willem-Alexander en Máxima namen een kijkje bij Bella Macchina, de bijzondere garage met Italiaanse sportwagens en klassieke auto’s. In het Havenkwartier, het startpunt van het koninklijke werkbezoek aan Salland. Voor ondernemer Jan Nijland was de Oranje-tour ook emotioneel; eindelijk kon z’n ernstig zieke vrouw Laura weer in de zaak zijn. ,,Het is een superdag geworden.”
 2. PEC Zwolle-verdediger laat personeel en investeerders sushizaken in de kou staan: ‘Tienduizenden euro’s schuld’
  PREMIUM

  PEC Zwol­le-verdediger laat personeel en investeer­ders sushizaken in de kou staan: ‘Tiendui­zen­den euro’s schuld’

  Personeelsleden krijgen maandenlang geen salaris en investeerders en de aannemer zeggen nog tienduizenden euro’s te krijgen van Sushi Roku uit Zwolle. Het bedrijf van PEC Zwolle-verdediger Sai van Wermeskerken en zijn compagnon heeft twee sushirestaurants. ,,Hier lusten de honden geen brood van’’, noemt de aannemer de situatie. Een aangifte wordt onderzocht.