Aspen Valley in Enschede
Volledig scherm
PREMIUM
Aspen Valley in Enschede © GinoPress B.V.

Vriendengroep van Tim (20) test massaal positief na feest in Aspen Valley: ‘Het is één grote chaos’

Tim (20) en zijn vrienden konden zaterdagnacht eindelijk weer ‘lekker losgaan’ in discotheek Aspen Valley in Enschede, maar komen nu bedrogen uit. Liefst 9 van de 18 vrienden testten deze week positief op het coronavirus. GGD Twente bevestigt de problemen. ,,Het is één grote chaos nu bij de teststraat.”

 1. GGD’s zien nog geen corona-uitbraken na druk stapweekend in regio: ‘Nu één casus die we goed in de gaten houden’
  PREMIUM

  GGD’s zien nog geen corona-uitbraken na druk stapweek­end in regio: ‘Nu één casus die we goed in de gaten houden’

  ARNHEM/ DOETINCHEM - Van grote besmettingsuitbraken blijkt na een eerste weekeinde met volle clubs en discotheken nog geen sprake in de regio. De Gelderse GGD’s zeggen het niet opeens druk te hebben met bron- en contactonderzoeken. Bovendien moeten we leren met coronabrandhaarden om te gaan, stelt GGD-arts Ashis Brahma. ,,We hebben als land nu eenmaal afgesproken dat de geest uit de fles moet.”
 2. Sonja met de rug tegen de muur gezet door bank: ‘Als ik mijn rekeningen kwijtraak, wie zorgt er dan voor mijn kinderen?’
  PREMIUM

  Sonja met de rug tegen de muur gezet door bank: ‘Als ik mijn rekeningen kwijtraak, wie zorgt er dan voor mijn kinderen?’

  ENSCHEDE - Ondanks de sussende woorden van minister Hoekstra in zijn brief aan de Kamer ziet het er voorlopig naar uit dat Sonja Pandzic-Radovanovic (39) haar zakelijke bankrekeningen, haar zakelijke creditcard en haar privébankrekening kwijtraakt. Het zet haar met de rug tegen de muur, zegt de Enschedese onderneemster. „Wat kan ik nog zonder bankrekening? Ik kan dan niet eens meer belasting betalen.”
 3. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?