De politie is geschrokken van het aantal mensen dat een mobieltje vasthield terwijl ze aan het rijden waren over de N50 tussen Kampen en Hattemerbroek.
Volledig scherm
De politie is geschrokken van het aantal mensen dat een mobieltje vasthield terwijl ze aan het rijden waren over de N50 tussen Kampen en Hattemerbroek. © ANP XTRA

Zelfs politie schrikt van bonnenregen op beruchte ongevallenweg

De politie heeft 88 bestuurders op de bon geslingerd op de N50 bij Kampen omdat de chauffeurs een telefoon in handen hadden. De agenten stonden donderdagmiddag tussen Kampen en Hattemerbroek en zijn zich wild geschrokken. De N50 staat bekend als een van de wegen waar de meeste verkeersongevallen in de regio zijn. 

 1. Tourorganisatie blokkeert alle video's van Bas Tietema over Tour de France, fans in opstand
  PREMIUM

  Tourorgani­sa­tie blokkeert alle video's van Bas Tietema over Tour de France, fans in opstand

  Tourorganisatie ASO heeft alle Youtube-video's van Tour de Tietema laten blokkeren. Het kanaal van Zwollenaar Bas Tietema (26), die met zijn kompanen bijzondere video's maakt tijdens de Tour de France, staat op zwart en dan verschijnt de mededeling dat er content van de ASO is gebruikt en de gebruiker auteursrechten schendt. ,,We kunnen alleen maar gissen naar de reden", zegt Tietema vanuit Frankrijk.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.