1. Stijn en Anouk leven hun droom en reizen de wereld over: ‘Ultiem gevoel van vrijheid’
  PREMIUM

  Stijn en Anouk leven hun droom en reizen de wereld over: ‘Ultiem gevoel van vrijheid’

  NIJMEGEN - Het is de beste keus die ze ooit in hun leven hebben gemaakt. Geen seconde hebben Anouk Teunisse (26) en haar vriend Stijn van Osch (27) spijt gehad. In november 2016 pakten de twee hun spullen om de wereld rond te gaan reizen. Terugkeren? Voorlopig niet. ,,Dit geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Living the dream, zeggen ze weleens. Dat doen we hier écht’’, zegt Van Osch.
 1. Actrice Margreet Blanken groeide op het water op: ‘Eenvoudig, maar we waren tevreden’
  De favoriete plek van...

  Actrice Margreet Blanken groeide op het water op: ‘Eenvoudig, maar we waren tevreden’

  ARNHEM - Gevoelens van weemoed, nostalgie, zelfs melancholie. Ze komen naar boven als de Arnhemse actrice Margreet Blanken (77) over de Rijnkade langs de Rijn loopt. De Rijn doet de schippersdochter denken aan die eerste, zo belangrijke jaren uit haar leven. ,,Ik weet nog dat we over de Rijn langs Arnhem voeren. Mijn nichtje werkte op de Rijnkade. Als we Arnhem passeerden, drukten we flink op de scheepstoeter tot zij het in de gaten kreeg en werd er heftig over en weer gezwaaid.’’
 1. Actrice Stijn Fransen geniet bij en op het water: ‘Het laat me intens genieten’
  De favoriete plek van...

  Actrice Stijn Fransen geniet bij en op het water: ‘Het laat me intens genieten’

  BENNEKOM/WAGENINGEN - De laatste weken was actrice Stijn Fransen, geboren in Wageningen en opgegroeid in Bennekom, één van de expeditieleden bij het programma Expeditie Robinson. Na 23 dagen eindigde haar avontuur. Fransen, vooral bekend van haar rol als Sam Dekker in Goede Tijden Slechte Tijden, werd er uit gestemd door de rest. Ze zou te sterk zijn in het spel. ,,Ze wilden me er blijkbaar graag uit”, zegt ze met een frons op haar gezicht.
 2. Veroniek blijft anderen helpen na actie voor dakloze Erik: ‘Voelt zo goed’
  PREMIUM

  Veroniek blijft anderen helpen na actie voor dakloze Erik: ‘Voelt zo goed’

  NIJMEGEN - Een ander helpen: het is vaak een kleine moeite, maar je kunt er een wereld van verschil door maken. Klinkt cliché, maar dat het waar is merkt Veroniek Pieper (22) nu van dichtbij. Met haar collega's van de ABN AMRO in Nijmegen is ze onlangs in actie gekomen om de dakloze kunstenaar Erik de Winkel te hulp te schieten. De hulpactie smaakt naar meer. Via haar pas opgerichte Facebook-platform Help-een-ander.nl hoopt ze nog veel meer mensen te kunnen helpen.