Andre Menting
Volledig scherm
Andre Menting © Jan Ruland van den Brink

Ambtenaar André wordt winkelier voor streekproducten

het roer omSTOKKUM - Meelproducten van de molen in Zeddam, boerenzuivel en kazen uit de streek, Stokkumse wijn, bier uit Liemers en de Achterhoek, vruchtensappen, vlees en jam: straks ligt de nieuwe streekwinkel van ambtenaar André Menting (52) in Stokkum er vol mee. Er komt zelfs een buitenterras. 

2 reacties

 • A. Bulten

  1 maand geleden
  Ik geniet hier van en dit vraagt om meer soortgelijke plekken in onze Achterhoek. Een samenwerking tussen onze boeren en ondernemers met een missie. Maar of AH of Jumbo daar dan ook zo blij mee zijn ?
 • Ankie Bronckhorst

  1 maand geleden
  Goed plan want we moeten meer uit de regio halen en geen voedsel over de wereld slepen. Ik word klant.
 1. Hylke en zijn ijslander zorgen voor elkaar: ‘Fáfnir heeft me op energetisch niveau enorm ondersteund’
  Mijn Hobby

  Hylke en zijn ijslander zorgen voor elkaar: ‘Fáfnir heeft me op energe­tisch niveau enorm onder­steund’

  Hij kreeg een proefrijles op een IJslander cadeau en vond het prachtig. Hylke Wiersma (55) uit Millingen aan de Rijn wilde meteen meer. Hij ging op les en kocht in 2007 zijn eerste hengst Fáfnir. „IJslanders zijn klein”, legt Wiersma uit. „Maar als je erop zit, heb je niet het idee dat je op een te klein paard zit. Er zit enorm veel power in die dieren. Ze hebben korte benen, omdat ze dan beter door het ruwe IJslandse landschap kunnen rennen, want hoe langer de benen, des te kwetsbaarder bij hoge snelheid.”