Volledig scherm
PREMIUM
Boeketten van Oh Lá Lá Roses. © Oh Lá Lá Roses

De rozen van Michelle-Fleur zijn een hit in Amerika, met dank aan Catelynn van Teen Mom

ARNHEM/ NEW YORK - Luxe rozen in alle kleuren die je maar wenst. Exemplaren die na een jaar nóg niet verwelkt zijn. Michelle-Fleur Rijsman (24), oud-studente aan de Arnhemse HAN, heeft er een dikke hit mee. In Nederland, maar ook in Amerika.

Het buitenlandse succes heeft de jonge onderneemster mede te danken aan Catelynn, bekend van de populaire MTV-realityserie Teen Mom over het leven van jonge moeders.

,,Het is bizar hoe het is gegaan. Nooit had ik durven dromen dat het ook in Amerika zo goed zou lopen.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bens grootste wens voor zijn verzameling: een vorkheftruck van Braun
    mijn hobby

    Bens grootste wens voor zijn verzame­ling: een vorkhef­truck van Braun

    Toen Ben Rentrop (67) uit Nijmegen nog vrachtwagenchauffeur was, reed hij regelmatig een stukje om voor een nieuwe vorkheftruck. Geen grote, maar een klein model op schaal. ,,De dames van de promotie bij die leveranciers ontvingen me meestal met open armen. Ik was iemand die in hun product geïnteresseerd was. Maar ik moest soms ook echt zeuren om een model mee te krijgen. Ze worden vooral gemaakt als relatiegeschenk.”