Een bijzonder, vrolijk of mooi verhaal? Laat het ons weten!

oproepBent u ontzettend goed geholpen door uw buurvrouw, een vriend of een familielid en wilt u diegene bedanken? Of heeft u zelf iets moois, bijzonders, opmerkelijks of juist ontroerends meegemaakt dat u graag met de lezers van De Gelderlander zou willen delen? Laat het ons dan weten! 

Tussen al het serieuze, vaak ernstige nieuws door, is op Pagina Twee van De Gelderlander juist volop ruimte voor positiviteit. Mooie, menselijke verhalen die positief van aard zijn: daar zijn we naar op zoek. 

Dit kan om van alles gaan: van een wijkbewoner die zich voor armeren inzet, iemand die een angst of ziekte heeft overwonnen en daar nu anderen mee helpt;of iemand met een aparte verzameling of bijzondere hobby. Ook als u iemand wilt complimenteren of in het zonnetje wilt zetten, horen we dat graag. 

Kortom, heeft u een verhaal dat hier bij past? Stuur dan een mail naar pagina2@gelderlander.nl

Volledig scherm
© Emiel Muijderman
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.