Volledig scherm
Vakantie. Foto ter illustratie.

Een bijzondere herinnering aan een vakantieliefde? Laat het ons weten

OproepMisschien ken je het wel: je bent op vakantie en loopt daar iemand tegen het lijf waar je hart sneller van gaat kloppen. Je wordt verliefd en samen beleven jullie een onvergetelijke tijd. 

Ongetwijfeld klinkt het veel lezers bekend in de oren. Voor een nieuwe rubriek op Pagina Twee van De Gelderlander zijn we op zoek naar mensen die een bijzondere herinnering aan een vakantieliefde hebben en die ook willen delen. Misschien hield de liefde na de vakantie wel aan, zijn jullie nóg samen of zijn jullie goede vrienden geworden? Of was het daarna over en uit, maar hebben jullie wel iets heel bijzonders meegemaakt samen? 

Kortom, alle mooie vakantieliefde-verhalen zijn welkom. Stuur jouw bijzondere verhaal in en mail naar pagina2@gelderlander.nl. Vermeld daarbij ook je woonplaats, naam en telefoonnummer. Bij het artikel willen we ook een foto plaatsen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.