Het leven van Joost (29) draait om muziek produceren: ‘Hoop ervan te kunnen leven’

Bijzondere hobbyNIJMEGEN - Wat de 29-jarige Joost van de Groep - alias Galardo - uit Nijmegen voor zijn passie, muziek maken, nodig heeft? Niet veel, alleen een computer. Er komt geen synthesizer aan te pas. 

3 reacties

 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Muziek maken met alleen een 'lege' computer kan nooit iets nieuws of boeiende muziek opleveren. Die krijg je pas door de software die je op de computer installeert en deze laat zich bij de ontwikkeling vaak inspireren door of maakt gebruik van echte klassieke muziekinstrumenten.
 • Frits

  2 jaar geleden
  Ook van Wikipedia: “Een muziekinstrument is een constructie gebouwd met het doel muzikale tonen voort te brengen, of anderszins muziek te maken”. Dat kan dus prima een computer zijn.
 • Leen

  2 jaar geleden
  "Geluiden worden alleen tot muziek gerekend als zij met die bedoeling voortgebracht worden door een muziekinstrument of de menselijke stem". ( wikipedia)Wat deze jongen, en al die andere mixers doen mag geen muziek worden genoemd maar dat blijven we stug volhouden helaas. Verzin eens een andere naam voor al die computer gemaakte zogenaamde geluiden en ook vaak herrie. Da's toch een mooie uitdaging lijkt mij.
 1. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

 2. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren