Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan Ruland van den Brink

Janno (19) zoekt complete paspoppen, mét gezicht: ‘Er moet een helm op kunnen’

Lezers helpen lezers’S-HEERENBERG - Janno Engelen (19) uit ’s-Heerenberg is al jaren bezig met zo veel mogelijk informatie te verzamelen over de Tweede Wereldoorlog in de Achterhoek. De informatie die hij inmiddels heeft opgedaan, wil hij graag delen. Zo kwam hij op het idee om zelf een tentoonstelling op te zetten. 

2 reacties

 • Montferlander

  11 maanden geleden
  Onbegrijpelijk dat u zo'n geweldig initiatief gaat ontmodigen. Bovendien is uw informatie over het Achterhoeks Museum (1940-1945) behoorlijk gedateerd. Dat museum is in 2015 al gesloten en de spullen zijn nu in Overloon Brabant te bekijken. Janno, dit is een prachtig initiatief en ik hoop dat het je gaat lukken. Samenwerken met een bestaand museum kan voordelen hebben. Probeer eens bij een plaatselijk of regionaal museum.
 • AstrA1993

  11 maanden geleden
  mooie gedachte , mooi idee...maar beste Janno...er zijn al zoveel kleine en grote nusea op het gebied van de 2 e w.o.       o.a het achterhoeks museum...kijk maar eens goed op Google.... 
 1. Jan (67) bouwde een Lelijke Eend en rijdt ermee op begrafenissen: ‘Opbouw van twee meter lang voor de kist’
  PREMIUM
  Mijn hobby

  Jan (67) bouwde een Lelijke Eend en rijdt ermee op begrafenis­sen: ‘Opbouw van twee meter lang voor de kist’

  NIJMEGEN - De Citroën 2CV is het kleine broertje van de Citroën DS. Het onooglijke waggelende broertje van de gracieuze zwaan en daarom Lelijke Eend genoemd, naar het sprookje van H.C. Andersen. De eend was altijd al verkrijgbaar in een besteluitvoering, ooit bekend van de Wegenwacht, maar een pick-up versie, een eend met laadbak, is nooit uit de Franse fabriek gerold.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18