Volledig scherm
PREMIUM
Marianne Thieme. © Herman Stöver

Marianne Thieme: 'Heerlijk om na zware week in een groene oase terecht te komen'

Favoriete plekOTTERLO - Als haar drukke leven het even toelaat, wandelt Marianne Thieme (47) het liefst even door de prachtige natuur van de Veluwe. Bijvoorbeeld naar het Mosselse Zand bij Otterlo. De geboren Edese fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren geniet dan van de natuur, én denkt terug aan vroeger.

Als ze over het bospad vanaf recreatiepark De Wije Werelt richting het Mosselse Zand loopt, gaan de gedachten van Marianne Thieme automatisch terug naar haar kindertijd. Als jong meisje kwam ze hier veel, met haar ouders en haar broer. 

,,Mijn ouders zijn natuurliefhebbers, dus we gingen vaak naar het bos. Mijn broer en ik waren in die tijd helemaal gek van speelgoedvrachtwagens, dus die namen we dan altijd mee. Daar konden we urenlang in het zand mee spelen. De picknickmand ging ook mee.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.