Ron gaat ‘altijd snel weer terug naar deze oase van rust'

Welkom in mijn kamerIn de rubriek 'Welkom in mijn kamer' vertellen mensen over een opmerkelijke ruimte in hun huis. Dit keer: Ron Moes (67) woont met zijn vrouw in een ruim chalet op een park bij Nijmegen.

Volledig scherm
© Gerard Verschooten

,,Ik beveel het iedereen aan. Het is zo heerlijk rustig hier. Ik heb altijd in Nijmegen-oost gewoond. Een erg leuke wijk, maar ook behoorlijk druk. Toen we in 2016 hier uit nieuwsgierigheid op een dag langs fietsten, zagen we dat er een woning te koop stond. Het leek ons wel wat, onder andere omdat het gelijkvloers is.”

,,Ons oude huis was te groot geworden, nadat de kinderen de deur uit gingen. Eerst hadden we nog wel wat twijfels, want we dachten altijd dat je wel gek zou zijn om ooit weg te gaan uit die gezellige wijk in Nijmegen. Maar uiteindelijk verkochten we het huis en trokken hierin. Hier hebben we alles wat je nodig hebt en de winkels zijn in de buurt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.