Volledig scherm
© Marcel Kok

Talentje Lauren Kok zingt met een fietspomp en een opstapje

GespotZe zijn soms vrolijk, dan weer opmerkelijk en vaak gewoon heel erg mooi: de foto's voor Pagina Twee van De Gelderlander. Niet alleen in de papieren krant, ook op onze website presenteren we dagelijks een lezersfoto.

Bovenstaande foto van de bijna 3-jarige Lauren Kok werd ingestuurd door haar opa Marcel. Zijn kleindochter had onlangs wel een heel bijzonder idee. Ze kwam de garage uit met een fietspomp en een opstapje. Na een paar keer pompen ging ze op het opstapje staan en begon het talentje met het zingen van verzonnen nummers. 

Ook een bijzondere of opmerkelijke foto in de regio gemaakt? Stuur die op naar pagina2@gelderlander.nl.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhemse zanger Joey Hartkamp is het gelukkigst in ‘zijn’ Klarendal
    De favoriete plek van...

    Arnhemse zanger Joey Hartkamp is het gelukkigst in ‘zijn’ Klarendal

    ARNHEM - Al zou de Arnhemse zanger Joey Hartkamp (30) ooit multimiljonair zijn, dan nog is hij op z'n gelukkigst als hij de rest van zijn leven in een rijtjeshuis in Klarendal zou wonen. Vrijwel z'n leven lang al woont hij in de bekende Arnhemse wijk. Klarendal verlaten? Hij moet er nog niet aan denken. ,,Ooit woonde ik twee jaar in Velp. Met gierende banden kwam ik terug. Ik miste de interactie, de gezelligheid, de saamhorigheid van de wijk.’’