Volledig scherm
Hennie Verhoef met haar mobiele telefoon. © Rolf Hensel

Vertel ons over je beste aankoop ooit!

Heb jij een bijzonder voorwerp in huis waar je graag over wil vertellen? Is er een aankoop die je ooit hebt gedaan en waar je ontzettend trots op bent? Laat het ons weten!

Voor de serie ‘De beste aankoop ooit’ op Pagina Twee van De Gelderlander is de redactie op zoek naar mensen uit het verspreidingsgebied die willen vertellen op welke aankoop ze zo trots zijn. Ook willen we daar een foto van laten maken. Zo vertelde eerder Ad de Bruin uit Ede over zijn kleurrijke vaas uit Noorwegen, vertelde Hennie Verhoef uit Arnhem over haar iPhone en liet Dick Cornelissen uit Rheden zijn hond Sita zien.  

Heb jij ook al jaren iets speciaals in huis? Of heb je juist pasgeleden een geweldige aankoop gedaan? Laat het ons dan weten! Stuur dan een mail naar pagina2@gelderlander.nl, stuur ons een bericht op Facebook of app ons via 0613322268. Vermeld daarbij ook je woonplaats en je telefoonnummer. 

Volledig scherm
Ad de Bruin met zijn vaas. © Herman Stöver
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.