Affaire-Van Drimmelen ettert door: ‘Als honderden leden zó boos zijn, doe je iets verkeerd’

Met videoMet een uitgebreide persconferentie hoopte D66 donderdag de affaire-Van Drimmelen achter zich te laten. Maar de afhandeling van de zaak zal Sigrid Kaag nog lang achtervolgen. 

13 reacties

 • bart verplak

  7 maanden geleden
  Vanaf het moment dat ze op tafel sprong was al te zien dat er niets echts aan deze dame is.
 • Mattie Veld

  7 maanden geleden
  @Michel van de Zand volgens mij betekent par le ment gewoon vergadering, ik zou niet teveel op die ongure sites gaan zitten. Verder vind ik dat dit parlement bij zichzelf ook wel eens te rade mag gaan, want daar zitten ook een aantal rare figuren in.
 • Johan Reurink

  7 maanden geleden
  Mevr Kaag geeft de pers de schuld die te kritisch is, het partijbestuur dat haar in slaap heeft gesust zegt ze met onvoorstelbare arrogantie. Ze is nu echt niet meer te handhaven.
 • Johan Derksen

  7 maanden geleden
  Zoals het elders in deze krant staat geschreven fabrikanten verkopen gebakken lucht, maar d66 verkoopt het twee keer gebakken en denken dat de leden daar intrappen ( hoe dom ben je nou mevr Kaag )
 • A.M. Berben

  7 maanden geleden
  Het de pers nu een verwijt maken omtrent deze ophef, is het ultieme bewijs dat KAAG niet alleen persoonlijk ongeschikt is als politiek leider, maar ook dat zij zelf inmiddels volledig is opgenomen in en onder de Haagse kaasstolp, en dus geen voeling meer heeft met de realiteit in dit land. Haar aantreden als politiek leider was een grote fout en haar functioneren helemaal. Het zegt ook alles over deze politieke partij zonder ruggengraat die vooral leeft van kritiek op andere partijen.