Thierry Baudet (FvD) en premier Mark Rutte, nadat het voltallige kabinet de plenaire zaal woensdag verliet.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet (FvD) en premier Mark Rutte, nadat het voltallige kabinet de plenaire zaal woensdag verliet. © ANP

Baudet moet zwijgen, Wilders krijgt tegengas: assertieve Tweede Kamer probeert nieuwe strategieën

AnalyseThierry Baudet werd de mond gesnoerd om iets wat hij al veel langer doet, Wilders kreeg ervan langs vanwege een tekst die al jaren tot zijn standaardrepertoire behoort. Stelt de Tweede Kamer plots andere fatsoensgrenzen?

2 reacties

 • Lillibeth De Clerxcks

  2 dagen geleden
  het is helaas een feit dat mensen in aangezicht van idioten als wilders en baudet lange tijd gewoon stokstijf blijven kijken eer ze begrijpen dat het geen ongelukje is maar opzet.. nu komt het kabinet in verzet tegen de ondermijning door narcisten. Ik hoop het is niet te laat.
 • Johann Janssen

  6 dagen geleden
  assertieve Tweede Kamer probeert nieuwe strategieën. dan moeten ze wel van heel goede huize komen en dat doen die lui zeker niet. ze gooien alleen maar meer water op het vuur alleen al door hun bekakte praat.
 1. Waarom het nooit meer goed komt tussen Vera en Khadija
  podcast

  Waarom het nooit meer goed komt tussen Vera en Khadija

  De nieuwe en de vorige Tweede Kamervoorzitter kregen het deze week aan de stok, nadat in het geheim een onderzoek naar klachten over Khadija Arib (PvdA) bleek te zijn uitgevoerd. De ruzie ging gepaard met felle beschuldigingen, maar wat gebeurde en nou achter de schermen? En terwijl die twist de gemoederen bezig heeft gehouden, is een nog explosiever dossier in de laatste fase: Johan Remkes komt woensdag met zijn bevindingen over de stikstofcrisis.