De SGP wil geen onenightstand, maar een onelifestand: een partner voor het leven. Overspel hoort daar niet bij, vindt de orthodox-christelijke partij.
Volledig scherm
De SGP wil geen onenightstand, maar een onelifestand: een partner voor het leven. Overspel hoort daar niet bij, vindt de orthodox-christelijke partij. © SGP


SGP komt met billboard voor huwelijkse trouw en tegen overspel: ‘Zin in een onelifestand?’

VideoDe SGP bindt (weer) de strijd aan met overspelsites als Second Love. De partij roept gemeenten op reclames van die sites te weren en komt met een eigen billboardcampagne tegen onenightstands en voor huwelijkse trouw.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Eendaagse festivals mogen alleen onder strikte voorwaarden doorgaan: maximaal 750 bezoekers
  Video
  8

  Eendaagse festivals mogen alleen onder strikte voorwaar­den doorgaan: maximaal 750 bezoekers

  Eendaagse festivals kunnen deze zomer alleen doorgaan onder strikte voorwaarden. Er mogen maximaal 750 bezoekers komen en het festival moet in de open lucht of in een open tent plaatsvinden. Dat heeft demissionair premier Rutte vanmiddag bekendgemaakt na overleg met de meest betrokken ministers. Volgens het Outbreak Management Team (OMT) is het risico op een nieuwe golf coronabesmettingen te groot bij grotere evenementen.