Caroline van der Plas na gesprek met Rutte: ‘Situatie is onhoudbaar, ik verwacht verkiezingen’

met videoBBB-voorvrouw Caroline van der Plas denkt niet dat het kabinet het einde van het jaar haalt. Bij regeringspartijen VVD en CDA bespeurt zij wel enige bereidheid om met haar mee te bewegen in het stikstofdossier, maar ze verwacht dat D66 ‘de poot stijf houdt’.

30 reacties

 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Nee @Geert als links gaat regeren, dán zijn we nog veel verder van huis.
 • Jan Zomers

  2 maanden geleden
  We moeten snel stoppen met het huidig kabinet - nieuwe verkiezingen en een coalitie vormen waar D66 geen deel van uitmaakt. Caroline is een verademing * zij wil een natuur en leefklimaat met boeren, burgers, provincies en gemeenten die mogen meepraten. Zij brengt partijen en groepen tot elkaar.
 • Hendrik Horden

  2 maanden geleden
  Onder druk wordt kennelijk alles vloeibaar (lees: bespreekbaar). Nu BBB de wind meeheeft, gaat het CDA bewegen als grote verliezer; de VVD lijkt ook voorzichtige stappen te maken. Nu D66 nog. Interessant dat er eerst verkiezingen nodigzijn om Den Haag uit haar winterslaap te schudden. Ben benieuwd wat BBB nog denkt te kunnen gaan halen uit Brussel. @Geert Loermans, @R. Barlaeus, @Marco van Thiel en @ J.M. Horst: ik sluit me aan bij uw observaties.
 • Jan Mulder

  2 maanden geleden
  Ik denk dat Carolien van der Pee gelijk krijgt er komen verkiezingen aan. Minimaal 1 x per 4 Jaar toch😁
 • M. Di Dolle

  2 maanden geleden
  @ Jack Hendriks Ben het volledig met je eens, en wens ze alvast veel succes.