CDA-bom onder stikstofdeal: Kamer terug van reces voor spoeddebat na uitspraken Hoekstra

MET VIDEODe CDA-bom onder het stikstofdossier doet Den Haag trillen. De Kamer keert dinsdag terug van zomerreces voor een debat, coalitiepartners zijn gepikeerd over Hoekstra’s draai. Maar de stikstofdoelen staan voorlopig.

51 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Elbert Jansen jij hebt helemaal gelijk alleen dit landje lost de problemen niet op maar zal de gehele wereld er va moeten overtuigen, dat zij maatregelen gaan nemen met name in Amerika waar de republikeinen dwars liggen.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  wat ik al vreesde is dus weer gebeurd de kopstukken houden elkaar het handje vast wat een armzalige vertoning zucht. laat het cda maar zo door rotzooien ik zie de komende statenverkiezingen met vertrouwen tegemoet en zie, dat de bbb de grootste partij van nederland wordt.
 • Elbert Jansen

  1 maand geleden
  2030 is niet heilig volgens het CDA. Maar het ging toch om een schoner milieu na te streven? Je hoeft geen deskundige te zijn om te zien wat er nu op deze aarde met de natuur en alles wat groeit en bloeit gebeurt. Het verdwijnt in rap tempo en als we niet uitkijken maken we de aarde elke dag onleefbaarder. Vind 2030 als burger veel te laat. Er moet op korte termijn gehandeld worden en het niet vooruit schuiven voor het echt te laat is. Van uitstel komt afstel is een gezegde. Genoeg gesteggeld.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  de vechtscheiding is begonnen. de vvd kan zijn minister toch niet laten vallen. het is dus aan het cda om de stekker eruit te trekken chapeau als zij dat zouden doen.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  de onzekerheid rond de stikstofproblemen neemt steeds meer groteske vormen aan. het kabinet is gewoon de weg kwijt en raast met oogschellen op zo het ravein in.