CDA-leider Hoekstra hekelt interne fluistercampagnes: ‘Stop daarmee, we moeten ons verenigen’

VideoPartijleider Wopke Hoekstra bleef vrij soepel overeind tijdens het cruciale CDA-congres dit weekeinde. De leden gaven wel wat huiswerk mee voor de formatietafel, maar een meerderheid wil na een rampjaar weer eensgezind verder. ‘We moeten niet omkijken in bitterheid'.  

3 reacties

 • Johan Jansen

  1 week geleden
  cda heeft er een puinhoop van gemaakt snap heel goed dat d66 niet met hun samen wil opteren. de bezem moet er door en ze horen hun boetekleed aan te trekken en in de oppositie te gaan. willen ze overleven met de gemeenteraadsverkiezingen.
 • A. Diepeveen

  1 week geleden
  Fluister campagnes horen bij het CDA, horen bij het soort stemmer die op CDA stemmen. Wolken heeft boter op het hoofd. Wolken besprak met Rutte of Omzigt te sensibiliseren was . Bah.
 • Johan Jansen

  1 week geleden
  hoekstra kan beter er voor zorgen dat het CDA geluid beter wordt uitgedragen en daarvoor hoort hij eerst te zorgen, dat de leden weer vertrouwen krijgen in de top. de fluistercampagnes hebben een oorzaak en dat is de top. ook zou hij zijn positie maar eens flink onder de loep nemen. dan rutte hier moet de cda een streep doorhalen en niet langer doormodderen met formeren.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.