CDA-leider Hoekstra: ‘Memo Omtzigt is heel vervelend en ook echt beschadigend’

Video'sCDA-leider Wopke Hoekstra noemt de inhoud van de explosieve memo van partijgenoot Pieter Omtzigt ‘heel vervelend en ook echt beschadigend’. ,,Er worden allemaal mensen met naam en toenaam genoemd. Dit roept heel veel vragen op.’’

13 reacties

 • PGH litjens

  4 dagen geleden
  Het CDA moet zich eens afvragen wie en waar de sociale pijler is gebleven. In 2018 1,3 miljoen mensen met burn out klachten. Waarom ligt de lat zo hoog. Mensen gaan kapot aan een te hoge werkdruk. U weet wel banen, banen , banen kan beter vervangen worden door burn out burn out burn out.
 • John Keizers

  1 week geleden
  Weer een nieuw partijtje erbij. Wopke Hoekstra had nooit partij voorzitter moeten worden waar hij helemaal geen zin in had , Pieter Omtzicht wilde die baan graag en nu zijn de poppen aan het dansen.
 • Sylvia Keijzers

  1 week geleden
  Jaaaaaa, nieuwe verkiezingen. Echt de enige oplossing.
 • Johann Janssen

  1 week geleden
  blaas de CDA maar op het is net zoals de VVD een groot leugenzooitje transparantie was het motto en wat blijkt de CDA staat op het springen en heeft de langste tijd gehad. daarom zou Hamer beter kunnen stoppen en adviseren om nieuwe verkiezingen uit te schrijven.
 • Gerard van Walsum

  1 week geleden
  tja, transparantie, het politieke toverwoord. Wie geloofd hierin.
 1. Onderzoekers schrapten diverse kritische passages over Van Lienden na inbreng van ministerie
  Video

  Onderzoe­kers schrapten diverse kritische passages over Van Lienden na inbreng van ministerie

  De mega-order die de overheid sloot met Sywert van Lienden wordt nog extern onderzocht door Deloitte. Uit een eerste accountantscheck bleek geen ‘integriteitsschending’. Wel schrapten en wijzigden die onderzoekers diverse kritische passages over Van Lienden en ‘politieke druk’ na inbreng van het ministerie. Ook gaf een ambtenaar mondeling akkoord. Het kabinet wil nu ‘de onderste steen boven'.