CPB: Kabinet legt rekening bij volgende generaties

videoHet coalitieakkoord van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie legt de rekening voor alle plannen bij toekomstige generaties. Dat blijkt uit doorrekeningen door het Centraal Planbureau (CPB) van de plannen van het kabinet-Rutte IV. 

44 reacties

 • Johann Janssen

  4 dagen geleden
  Kabinet legt rekening bij volgende generaties en bij de Aow'ers dit kabinet moet z.s.m. weggestemd te worden.
 • Johann Janssen

  5 dagen geleden
  @Anton Jansen dan krijg je als je nog geen Aow hebt in de toekomst maar een vangnet uitkering. Ik wil gewoon een volwaardige Aow uitkering ontvangen na jaren er voor te hebben gewerkt gekoppelt aan het minimumloon. is dat niet meer mogelijk stop dan ook maar meteen met alle toeslagen wat met kinderen te maken heeft en laten de ouders dan maar ook voor alle kosten opdraaien.
 • Anton Jansen

  5 dagen geleden
  Hou toch op met die Aow ers die zogenaamd het land hebben opgebouwd. Het zijn er niet zo heel veel die alleen van hun Aow rond moeten komen. En degenen die dat wel moeten hebben dat voor een flink deel aan zich zelf te danken. Niets gespaard, alles opgemaakt en soms ook nog een flinke tijd in het buitenland verbleven waardoor je geen Aow opbouwt. Natuurlijk hebben die mensen recht op voldoende geld. Maar een vangnet uitkering is voldoende. Dat hoeft geen hangmat uitkering te zijn.
 • Johann Janssen

  6 dagen geleden
  Met dit kabinet zal de armoede onder de grootste groep Nederlanders alleen maar toenemen. mensen die voor dit kabinet hebben gekozen hartelijk dank hiervoor.
 • Johann Janssen

  6 dagen geleden
  @Ceciel Buijser Ook al ging dit artikel hier niet over dan nog hoef jij geen sneer richting de Aow'ers te geven. Dat de volgende generaties op gescheept worden met dit beleid is gewoon een herhaling van Balkellende 1,2, 3 en 3 toen ging het alleen maar om de broekriem aan te halen. Als jij zo begaan bent met de jongeren dan had jij diegene aan kunnen vallen die alleen geschamper en leedvermaak toonden over de jongeren en dat waren echt niet de Aow'ers waarop jij je pijen hebt gericht.