D66 door het stof om affaire-Van Drimmelen, maar partijtop blijft aan: ‘Niet doorgepakt, dat neem ik mezelf kwalijk’

met video'sNa dagen radiostilte reageert de partijtop van D66 nu alsnog op de onthulling dat cruciale informatie rond de affaire-Van Drimmelen een jaar lang geheim bleef. Kaag en het partijbestuur bieden excuses aan, maar vinden dat ze kunnen aanblijven. ‘Ik heb niet doorgepakt, dat neem ik mezelf kwalijk'. 

29 reacties

 • Frank van de Berg

  9 maanden geleden
  kaagje gaat nergens heen wat denkje dat het haar elk jaar opleverd klagen heeft geen zin de stemmers hebben haar zelf gekozen en wat denk je zelf ze houden elkaar toch de hand boven het hoofd dus ze kunnen doen wat ze willen even sorry zeggen en verder dat moet jij proberen als je iets gedaan hebt wat niet gepast is dan zijn de rapen gaar amen.
 • Tim Verlaat

  9 maanden geleden
  Tenenkrommend slechte minister is mevrouw Kaag. Mond vol van transparantie en nieuw elan maar alleen woorden en geen daden. Wat valt ze ongelofelijk door de mand. Niemand zal haar ooit nog geloven.
 • m bruijn

  9 maanden geleden
  Het blijft een lichtgewicht. Niet in staat om moreel gezag uit te stralen.
 • M. Kuijpers

  9 maanden geleden
  De politiek vernaggeld het land. Nog nooit is het wantrouwen naar de politiek zo groot geweest. En ze blijven het maar voeden. De afstand tot de politiek wordt alleen maar groter.
 • Robert Elfferich

  9 maanden geleden
  Was meer goedpraten dan diep door stof. Dat zeker niet.