De karatelessen van Sportschool Da Graça in Zoetermeer vinden vanwege de coronapandemie buiten plaats nabij De Boerderij aan de Amerikaweg.
Volledig scherm
De karatelessen van Sportschool Da Graça in Zoetermeer vinden vanwege de coronapandemie buiten plaats nabij De Boerderij aan de Amerikaweg. © Henriette Guest

Dit overweegt het kabinet: meer sport voor jongeren, extra contactberoepen open

Het kabinet overweegt de sportregels voor jongvolwassenen te versoepelen. Ook wordt er bekeken of naast de kappers meer contactberoepen weer kunnen worden toegestaan, melden meerdere Haagse bronnen. 

12 reacties

 • Tony Versluis

  2 weken geleden
  We zijn bang voor de 'Britse golf' maar houden de grenzen open, vluchten naar en van 'oranje' landen gaan gewoon door, zonder verscherpte controle bij terugkomst. aan de andere kant houden we Nederland gegijzeld, i.p.v. meer sneltesten en controle, 'sluiten' we de Nederlander op en laten we ondernemers 'zwemmen', de rekening om ze te redden zal ongetwijfeld later weer aan de Nederlander worden gepresenteerd. mijn voorstel: hou NL op slot voor mensen uit oranje gebieden en versoepel in NL.
 • Jan Bergmans

  2 weken geleden
  @Frans, zelfs de WHO zegt dat lockdowns niet helpen tegen virusbestrijding. Je kunt het hooguit voor enkele weken doen om de zorgcapaciteit op orde te brengen, aldus de WHO. Je ziet het ook, in EU landen met (strenge) lockdowns of zonder, het virusverloop is in al die landen ongeveer hetzelfde. Fijne dag!
 • Ilona Bodt - Penraat

  2 weken geleden
  Ik begrijp niet waarom we nu nog steeds maatregelen hebben. Vorig jaar zag je na de lockdown de cijfers inderdaad naar beneden gaan. Toen kregen we weer een stijging en weer de maatregelen. De besmettingen blijven maar stijgen, dus helpen de maatregelen niet. Ondernemers gaan kapot. Men is het zat. Er wordt alleen maar gesproken over dat de jeugd het moeilijk heeft, maar ik ben van mening dat er meer mensen het moeilijk hebben. Alsof ik geen behoefte heb aan contact, sport en uitgaan.
 • Frans Groeliker

  2 weken geleden
  Als mensen zich aan de maatregelen zouden houden zouden de maatregelen meer versoepeld kunnen worden.
 • Jan Bergmans

  2 weken geleden
  Wat fijn dat het kabinet dat in al haar wijsheid besloten heeft. #einde cynisme.
 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

 2. Wandelen in het zonnepark
  Play

  Wandelen in het zonnepark