Formatie maakt tussenstap: Rutte en Kaag gaan samen eerste aanzet tot regeerakkoord schrijven

VIDEODe door informateur Mariëtte Hamer gehoopte doorbraak in de formatie is er maandag niet gekomen. In plaats daarvan komt er waarschijnlijk een tussenstap, waarbij Mark Rutte en Sigrid Kaag samen een basisstuk gaan schrijven. Als dat over een aantal weken af is, kunnen andere partijen intekenen om verder te onderhandelen. 

3 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Colijn van Aanris moreel besef daar heeft hij nog nooit van gehoord en jij wordt daarbij gesteund door de werkgeverspartij. die vrezen ervoor, dat de burgers daadwerkelijk de rekening gaat presenteren voor het jarenlange (wan)beleid dat er is gevoerd. iedereen weet, dat hij in de 10 jaar Rutte tijd alles hier heeft afgebroken en dat de grens rijken armen alleen maar is toegenomen.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Het was niet alleen Rutte die fouten heeft gemaakt , maar ook de hele 2e kamer.
 • Colijn van Aanris

  1 maand geleden
  Als Rutte nou gewoon het moreel besef had gehad om op te stappen na al zijn miskleunen, dan hadden we nu al een kabinet gehad. Maar goed, als ze niet tot overeenstemming komen, dan kunnen we uit arren moede weer naar de stembus als Omtzigt ondertussen terug is en zich heeft aangesloten bij een deugdelijke partij (of die zelf heeft opgericht)!
 1. Mark Rutte eet Carpaccio XXL in Geesteren: ‘Hij bleef twee uur en ging met iedereen op de foto’

  Mark Rutte eet Carpaccio XXL in Geesteren: ‘Hij bleef twee uur en ging met iedereen op de foto’

  GEESTEREN - Mark Rutte genoot donderdagmiddag met smaak van een reuzencarpaccio in het tijdelijke onderkomen van De Kruidentuin aan de Vinckenweg in het buitengebied van Geesteren. Eigenaar Jivar Misakian van de bistro was een dag later nog wild enthousiast: „Wat een opsteker. Hij bleef twee uur en was echt in ons bedrijf geïnteresseerd. Ging ook met alle personeelsleden op de foto.”