VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans.
Volledig scherm
PREMIUM
VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans. © Guus Schoonewille

Fractieleider VVD Sophie Hermans: ‘Het wordt tijd dat we gaan leveren’

InterviewZe rekent het zichzelf aan dat politici niet worden vertrouwd, maar VVD-fractieleider Sophie Hermans (41) gelooft er heilig in dat het niet te laat is.

5 reacties

 • Colijn van Aanris

  2 maanden geleden
  We vinden het allemaal heel erg en gaan er zeker iets aan doen. We moeten alleen eerst goed kijken of we dan geen vriendjes boos maken... euh ik bedoel: of het allemaal wel te realiseren is. Whahahaha.
 • Ans Brouwer

  2 maanden geleden
  Het land hebben ze uitgehold , weinig goeds van over. Hopen op een beter leiderschap van een rechtse politicus. Dit is al 12 jaar dweilen met de kraan open. We hebben nog nooit zoveel crisissen gehad. Water crisis komt er ook al weer aan. Weg met de zittende regeer partijen nu eens rechts aan het roer kijken wat dat wordt.
 • petra damme

  2 maanden geleden
  Hadden ze eerder moeten bedenken. Achteraf geklets allemaal
 • Hendrik Horden

  2 maanden geleden
  @Bart Verplak: functie elders wellicht voor de VVD-fractieleider? Deze regeringscoalitie hangt van los zand aan elkaar. De Haagse kaasstolp versus uitdagingen in de samenleving. Indrukwekkend is het allemaal niet. Tijd om te gaan leveren, aldus Hermans: met zoveel (urgente) problemen op het bord en het uitstelgedrag vanuit Den Haag, geloof ik het pas als ik het ga zien.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Vanaf eerste publieke optreden is overduidelijk dat deze dame totaal ongeschikt voor haar functie is. Het droevige is dat ze in goed gezelschap is.