Hamer draait duimschroeven aan in formatie: drie moeilijkste koppels op gesprek

De spanning loopt op in de kabinetsformatie nu informateur Mariëtte Hamer morgen de moeilijkste drie koppels bij elkaar zet. Hoofdrolspelers van de grootste middenpartijen moeten dan vertellen hoe onoverbrugbaar de tegenstellingen werkelijk zijn.

5 reacties

 • Johann Janssen

  5 dagen geleden
  wanneer komt zij erachter dat het gewoon niet gaat werken en dat de mensen het voor het zeggen hebben in dit land. kom nou maar op met nieuwe verkiezingen, zodat wij Pinokkio/Haag en Hoekstra naar huis kunnen sturen. nieuwe bezems vegen het schoonst en dat is zeker in den haag nodig.
 • m bruijn

  5 dagen geleden
  De PvdA die het laatste decennium meerdere malen is weggestemd speelt de hoofdrol in deze soap. Onbegrijpelijk en onacceptabel.
 • Robin Mulder

  5 dagen geleden
  Aan de bak jongens en laat je niet door Kaag/D66 vertellen wat ze allemaal wil, ze is pas 3 jaar in NL en heeft weinig op met NL en begrijpt er ook weinig als internationaal vrijgestelde met een diplomatenpaspoort.
 • M.J.M. Hafner

  5 dagen geleden
  M.i. is het enige dat helpt opnieuw naar de stembus. En dan 'n formateur benoemen zonder politieke achtergrond. (moeilijk?) dit getouwtrek is ook niet erg bevorderlijk voor het zo gewenste herstel van het vertrouwen in de politiek. Het uitsluiten van de PVV is voor veel Nederlanders ook 'n kwalijke zaak. Doe je voordeel met mijn suggestie.
 • AT Waardenburg

  5 dagen geleden
  De PvdA hoort gewoon niet in de regering. Daar is de kiezer heel duidelijk in geweest. Ik zou het een schande vinden als dat gebeurt.