Hoekstra wil dolgraag dat Omtzigt terugkomt bij CDA

VIDEOCDA-leider Wopke Hoekstra is niet bang dat zijn partij in tweeën zal splitsen nu het populaire Kamerlid Pieter Omtzigt voor zichzelf begint. Volgens hem blijft Omtzigt welkom bij de partij. ,,De deur staat altijd open.’’

10 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  het is huilie huilie in den haag en deze soap gaat nog wel even zo door.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  @Peter, er wordt gezegd dat Omtzigt het memo zelf heeft gelekt. Maar goed, de waarheid komt meestal vanzelf boven water. En als het echt zo is heeft hij het aan zichzelf te wijten.
 • Peter Schuurstra

  2 maanden geleden
  @mattie De reactie van Hoekstra op het lekken van de notitie van Omtzigt was volstrekt onder de maat. Hij gaf aan dat het 'vervelend voor de partij was' en repte met geen woord over de ellende die Omtzigt vanuit de partij over zich heen heeft gekregen. Als Hoekstra met iets meer compassie had gereageerd, had Omtzigt niet hoeven te vertrekken.
 • Wout Marcusse

  2 maanden geleden
  Zou graag van de redactie willen vernemen ,waarom mijn ingezonden reactie niet geplaatst kan worden ? Er wordt niemand benadeeld of gediscrimineerd !
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Achter de schermen een integer politiek weg (laten) pesten en voor de camera zeggen dat het "niet had gehoeven". Wat een schijnheiligheid en dat uit de mond van iemand die zich naar voren heeft laten schuiven door de partij. Dit ten koste van Pieter Omtzigt die door de leden na het afzeggen van nummer de interne verkiezingen gewonnen had. De naam van Christus misbruiken en ondertussen handelen als Judas, dat is wat het kader van het CDA doet.